Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Försöksdjurens dag 24 april, infobord i Wachtmeister Galleria

FÖRSÖKSDJURENS DAG 24 APRIL med Djurens Rätt Karlskrona och The Body Shop

Evenemanget är i samarbete med Studieförbundet NBV.

Tisdag den 24 april uppmärksammar vi Försöksdjurens dag tillsammans med The Body Shop i Karlskrona! Du hittar oss mellan 15:30 och 18:00 utanför The Body Shops butik i Wachtmeister Galleria.30712257_1903698266331393_6488939064421515264_n

Kom gärna förbi och säg hej, och skriv på mot djurtestad kosmetika samt för att Sverige ska satsa på djurfri forskning. Vi har också faktamaterial och det senaste numret av Djurens Rätt som innehåller intressanta artiklar om alternativa metoder till djurförsök. Missa inte att hämta ett nummer!

Kampanjen som Djurens Rätt hjälper The Body Shop med heter Forever Against Animal Testing. Mer än 80 % av världens länder saknar fortfarande lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser, och mer än en halv miljon djur används för tester av kosmetika varje år runt om i världen. Trots att pålitliga alternativ finns fortsätter miljontals djur att lida. Det vill kampanjen Forever Against Animal Testing förändra! Skriv under du med och dela vidare på https://www.foreveragainstanimaltesting.com/page/9141/petition/1

I Sverige påbörjas djurförsök på nästan 1 miljon djur varje år. Många av försöken är plågsamma och medför ett stort lidande för djuren. Djurens Rätt uppmanar Sverige att snarast utarbeta en handlingsplan för att minska djurförsöken. Skriv på vårt upprop och dela det vidare på https://www.djurensratt.se/blixtaktion/sverige-satsa-mer-pa-djurfri-forskning#!/

Vill du vara med och hjälpa till vid vårt infobord den 24? Bara hör av dig till oss! 🙂

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.