Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Volontärer sökes till En grönare jul 17 november med vegansk jultallrik

VOLONTÄRER TILL JULEVENT SÖKES🎄

2_foto_petrus_iggstrom

Den 17 november 11-17 ordnar Djurens Rätt Karlskrona en vegansk jultallrik! Jultallriken är en del av evenemanget “En grönare jul”. Länk: https://www.facebook.com/events/246709396002428/. Platsen är Karlskrona Företags och Hantverksförenings lokal på Bredgatan 12. Förutom jultallriken kommer vi bland flera andra utställare, som på något vis arbetar för en hållbarare eller snällare värld, ha ett infobord med bl.a. djurvänliga klappar till försäljning. Nu söker vi volontärer som vill vara med och hjälpa till! Dels med att…

….ta fram en meny tillsammans med oss och tillaga den veganska maten till jultallriken.

….hjälpa till med uppläggning av maten, disk etc.

….stå vid vårt infobord.

Givetvis får du äta av julmaten utan kostnad! Bara hör av dig till oss på karlskrona@djurensratt.se eller via övriga kontaktuppgifter till oss i styrelsen som du hittar på startsidan. All hjälp är värd att få, det vore jättekul om många vill vara med och visa hur man kan fira en djurvänlig och snäll jul! 😊❤️

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.