Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Vegansk jultallrik på En grönare jul 17 november

1_foto_petrus_iggstrom

I år är Djurens Rätt Karlskronas efterfrågade veganska jultallrik tillbaka! Detta året serveras den i Karlskrona Företag och Hantverksförenings anrika och mysiga lokal på Bredgatan 12, lördag 17 november kl 11-17.
Passa på att äta en helt växtbaserad jultallrik som är snäll mot såväl djuren, din hälsa och miljön. Njut av traditionella rätter i grönare tappning och upptäck nya favoriter att ha på julbordet. Även julig efterrätt ingår!
Vi tar in anmälningar för att veta hur mycket mat som ska lagas. Maila antal personer till karlskrona@djurensratt.se eller meddela via mobilnr 073-370 70 88 .
Medlemmar i Djurens Rätt har rabatt. Här kan du enkelt bli medlem: https://interact.djurensratt.se/medlem/nu
Priser:
120:- för vuxna
100:- för medlemmar i Djurens Rätt
60:- för barn upp till 13 år
50:- för medlemmar i ”Rädda djurenklubben”
Jultallriken är en del av evenemanget En grönare Jul som Djurens Rätt Karlskrona är medvärd till. Se här vad som är på gång i lokalen samma dag: https://www.facebook.com/events/246709396002428/?ti=icl
Passa gärna på att handla djurvänliga klappar vid Djurens Rätts infobord. Flera andra utställare med hållbart tänkande är dessutom på plats i lokalen samma dag. Det kommer även finnas julklappsloppis, klädmarknad, pyssel för alla åldrar med mera.
Varmt Välkommen!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.