Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

En Grönare Vår 6 april

 

54224980_2222164637899835_4625984668930408448_o-1

Hej och välkomna till årets En Grönare Vår!

I år kommer vi att vara i IOGT-NTO:s lokal på Ölandsgatan 16, den 6 april mellan kl 11-15.

En Grönare Vår står för hållbarhet, en avkopplande och stressfri gemenskap, allas lika värde och att värna om vår miljö på bästa sätt.

Djurens Rätt serverar veganska våfflor och fika, och erbjuder dessutom djurvänligt påskpysslande! Det kommer också finnas loppis, återbruk, klädmarknad, hållbara utställare, workshop med yoga med mera i lokalen under dagen.

Vi söker dessutom er som företagare, föreningar, hantverkare, konstnärer, musiker och så vidare, som vill visa upp er och det ni erbjuder. Man kan även hålla  workshops eller andra happenings. Vi är öppna för alla idéer! Lokalen är flexibel och går att forma efter era behov. Det finns till exempel en scen på övervåningen.

Vill ni vara med? För utställare är det gratis att ha ett bord men med förpliktelsen att man gör sitt yttersta för att få evenemanget synligt och bjuder in besökare. Man kommer kunna hyra loppisbord för 50 kr/ bord. Vara volontär och hjälpa till med allt som kan behövas och servering av maten, då ingår mat och fika. Man kan även lämna in kläder, skor, accessoarer mm till Återfunnen för försäljning på kommission. Då måste man anmäla sig innan , få ett säljarnummer, prismärka sina varor själv och ange om man vill ha sina eventuella pengar i swish eller kontanter.

Kontakta Jenny Svensson om du är intresserad av något av ovanstående:
Återfunnen info@aterfunnen.com 0734-088621

Som besökare krävs ingen föranmälan och det är givetvis fri entré. Varmt välkommen!

Arrangörer för evenemanget är Återfunnen och Djurens Rätt Karlskrona i samarbete med Studieförbundet NBV

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.