Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

The Game Changers hos Centrumbion Torsås 22 september

69480461_362667201330682_7466620809520349184_n
The Game Changers visas söndag 22 september 19:00 på Centrumbion Torsås, i samarbete med Djurens Rätt Karlskrona. Boka dina biljetter här!
Höstens mest fascinerande dokumentär om växtbaserad mat och mänskliga prestationer, med fokus på världens snabbaste och starkaste idrottare. Exklusivt på Folkets Hus och Parkers biografer under en begränsad tid.
Arnold Schwarzenegger, James Cameron och Jackie Chan står bakom Oscarsvinnaren Louie Psihoyos (The Cove) nya sensationella och underhållande dokumentär, som verkligen ligger i tiden. Filmen gör övertygande upp med myten om toppidrottare och köttätande. Med fokus på världens snabbaste och starkaste idrottare visar filmen hur de ökat sina prestationer tack vare växtbaserad kost. Denna film kommer för alltid att förändra din syn på köttätande kontra vegetarisk kost.
Filmen blandar ”chockerande, banbrytande vetenskap med historier om kamp och seger.” Blandningen av starka personligheter, filmiska berättartrådar och handgriplig information har gjort biobesökarna så inspirerade att The Game Changers redan kallats vändpunkten vad gäller växtbaserad kost av en mängd influencers, organisationer och företag.
BONUSMATERIAL PÅ BIO – Q&A MED CAMERON, CHAN OCH SCHWARZENEGGER
Efter filmen följer en förinspelad frågestund med regissören och de verkställande producenterna Cameron, Chan, Schwarzenegger, liksom flera av de berömda idrottare som porträtteras i filmen. De berättar om hur de började sin resa mot växtbaserad kost, hur det har förbättrat deras prestationer, och vardagstips och idéer kring att göra växtbaserad diet lättillgänglig för ”vanligt folk”, en inspiration för fler att lägga om sitt ätande.
Länk till evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/722929844794946/

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.