Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Föreläsning 31 augusti- Vem har bäst politik för djuren?

Karlskrona: 31 augusti 18.00, Ehrensvärdska gymnasiet, Ö Köpmansgatan 26. Ingen föranmälan krävs.

Den 11 september är det riksdagsval, det har väl knappast undgått någon. Torgskyltarna har dragits fram från dammiga förråd och marknadsföringsbudgeten i sociala medier glöder. Men få valbudskap handlar om det som 39 % av befolkningen tycker är viktigt vid val av parti – nämligen djuren.

Välkommen till en föreläsning om det som inte tas upp i partiledardebatterna. Djurens Rätts riksordförande Camilla Bergvall guidar dig igenom de viktigaste djurfrågorna just nu och presenterar vår partigranskning. Vad vill partierna egentligen? Och vad har de gjort för djuren de senaste fyra åren? Du får också chansen att ställa dina frågor om djurpolitik och djurrätt efter föreläsningen.

Djurens Rätt Karlskrona har gjort en undersökning om de lokala partiernas politik för djuren. Här kan du ta del av den: https://karlskrona.djurensratt.se/val-2022/

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.