Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Kostens kraft- Föreläsning med David Stenholtz 22 april

22 april klockan 14 på Ehrensvärdska gymnasiet

Föreläsningen hålls av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande i Läkare för framtiden. Den baseras på hans bok Kostens kraft som släpps i näthandeln i augusti. Vad händer i kroppen när du övergår från blandkost till att äta hela vegetabilier? Hjärt-kärlsjukdom, åderförkalkning, diabetes typ 2 och högt blodtryck är folksjukdomar som är möjliga att bromsa och till och med vända förloppet på med en långtgående koständring. Lyssna till David Stenholtz pedagogiska genomgång av etablerad forskning och nya rön. Anmälan och frågor till ami.niglov@gmail.com eller 0733707088. Välkommen!
I samarbete med Studieförbundet NBV.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.