Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Föreläsning 23 september: En framtid utan djurfabriker

Den 23 september kl 13 i Djurens Rätts lokal på Fisktorget 1

Djurfabriker beskrivs av ledande forskare för en tickande bomb för nya pandemier och som ett hot mot klimatet, och inte minst innebär djurfabrikerna förödande konsekvenser för djuren. Under den här timmeslånga föreläsningen får du svar på frågor om varför vi egentligen har djurfabriker i Sverige, vilka konsekvenser de får och vad som behöver göras för att skapa en hållbar värld, för såväl djur, människor och klimat.

Föreläser gör Camilla Bergvall som är riksordförande för Djurens Rätt som just nu driver den globala kampanjen End of the Line for Factory Farming. Med visionen om en värld där djur respekteras som kännande individer är Djurens Rätt en av världens ledande djurrätts- och djurskyddsorganisationer, med omkring 50 000 medlemmar i Sverige.

Anmäl dig här https://www.djurensratt.se/forelasning

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.